Sdílet Candát s bramborovými muffiny a fazolkami Doba vaření: 50 min Oběd Ryby Večeře Jemné maso candáta s muffiny z brambor, parmazánu a šlehačky, kořeněnými tymiánem a česnekem, s fazolkami na slanině. Miriam2.12.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Pikantní papriková směs s masovými koulemi Doba vaření: 55 min Maso Oběd Večeře Koule z hovězího masa pečené na lůžku z barevných paprik s rajčatovým pyré, kořeněným chilli papričkami Bird's eye. Miriam27.11.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Zapečené papriky Doba vaření: 65 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Paprikové lusky plněné mletým vepřovým masem, pečené v rajčatové omáčce, s jasmínovou rýží. Miriam18.10.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Krémová zeleninová polévka pozdního léta Doba vaření: 35 min Oběd Polévky Večeře Osvěžující pikantní polévka z červené a bílé papriky, cukety a zralých rajčat, okořeněná tymiánem a chilli vločkami. Miriam16.9.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Cukeťáčky Doba vaření: 45 min Oběd Večeře Chutné rychlé placičky z cuket a sýra parmazánového typu, kořeněné tymiánem, česnekem a pepřem, se svěžím rajčatovým salátem. Miriam13.9.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Rajčatová polévka s pestem a parmazánovým chipsem Doba vaření: 35 min Oběd Polévky Večeře Italská kuchyně Osvěžující polévka z čerstvých rajčat a jasmínové rýže, s nokem z bazalkového pesta a parmazánovým chipsem. Miriam1.9.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Tažený štrůdl s houbami Doba vaření: 65 min Houby Večeře Tažený štrůdl s minimem špaldového těsta s náplní z lesních hub a kešu oříšků. Miriam24.8.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Houbová paštika Doba vaření: 70 min Houby Pomazánky a tousty Slané mlsání Houbová paštika ze směsi lesních hub, se slzovkou, troškou sojovky a kořeněná jako paštika játrová. Chutná báječně se vším pečivem. Miriam21.8.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Krémové risotto s lososem Doba vaření: 40 min Oběd Ryby Večeře Italská kuchyně Italské krémové risotto z rýže Arborio, čerstvého lososa, parmazánu, čerstvého špenátu, bílého vína, másla a tymiánu. Miriam13.7.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Sýrové placky s tymiánem Doba vaření: 35 min Pečivo Skvělé placky s čerstvým tymiánem, plněné strouhaným sýrem, opečené nasucho, potřené olivovým olejem s restovaným česnekem. Miriam11.6.2019 Líbí se 10 Více