Sdílet Risotto se žampióny Doba vaření: 50 min Oběd Večeře Italská kuchyně Šťavnaté krémové risotto s houbovým kořením a parmazánem, s restovanými žampióny. Miriam20.5.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Slaný štrůdl z kynutého těsta Doba vaření: 115 min Maso Pečivo Slané mlsání Večeře Italská kuchyně Výborný slaný štrůdl z kynutého těsta, plněný slaninou, kopřivami, modrým sýrem a parmazánem. Miriam1.5.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Plněné papriky Doba vaření: 70 min Oběd Omáčky Česká kuchyně Výborná rajská omáčka bez lepku s lusky plněnými mletým masem a rýží, připravená se zkaramelizovaným cukrem a bílým vínem. Miriam5.3.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Sýrové suflé Doba vaření: 85 min Nezařazené Fantastické sýrové suflé z kořeněného mléka a vajec, s omáčkou ze sýra Gruyere, čerstvé pažitky a s křupavou slaninou. Michael31.12.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Rychlý sýrový koláč Doba vaření: 25 min Oběd Večeře Super rychlý slaný koláč z listového těsta se směsí z mascarpone, Goudy a Gorgonzoly, se cherry rajčátky. Miriam16.12.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Lilková krémová polévka Doba vaření: 35 min Polévky Výživná krémová polévka z lilku, brambor a vlašských ořechů, s tymiánem a čerstvě mletým pepřem, ochucená zakysanou smetanou. Miriam15.12.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Vepřová panenka Wellington Doba vaření: 80 min Maso Oběd Večeře Luxusní úprava vepřové panenky obalené a pečené v parmské šunce, žampiónové fáši a listovém těstě. Miriam13.12.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Pomazánka z červené řepy Doba vaření: 60 min Pomazánky a tousty Výborná zdravá pomazánka z pečené červené řepy a čerstvého sýra, ochucená čerstvým tymiánem, citrónem a lahůdkovým droždím. Miriam6.12.2018 Líbí se 10 Více
Sdílet Batátová pomazánka Pomazánky a tousty Zdravá jemná pomazánka z pečených batátů a česneku, rozmixovaných s arašídovým máslem, dochucená čerstvým tymiánem. Miriam3.12.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Paštika z krůtích jater Doba vaření: 75 min Jedlé dárky Maso Pomazánky a tousty Slané mlsání Večeře Francouzská kuchyně Báječná domácí paštika z krůtích jater, koňaku, šlehačky a másla, okořeněná tymiánem, muškátovým oříškem a nakládaným zeleným pepřem. Miriam28.11.2018 Líbí se 3 Více