Sdílet Rakouský bramborový salát Doba vaření: 35 min Přílohy Rakouská kuchyně Výborný lehký salát z vařených brambor, cibule, kyselých okurek, se zálivkou z hovězího vývaru. Miriam25.7.2020 Líbí se 7 Více
Sdílet Hlívové ragú Doba vaření: 60 min Houby Oběd Večeře Chuťově výrazné ragú s hlívou ústřičnou, mrkví, celerem, hráškem a se sušenými a čerstvými rajčaty, s bramborovými knedlíky. Miriam14.5.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Štrůdl s kysaným zelím Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Česká kuchyně Slaná varianta štrůdlu z listového těsta. Plněný kysaným zelím, uzeným tempehem a vařenými brambory. Miriam23.4.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Bramborové placičky se sýrem Doba vaření: 65 min Oběd Večeře Česká kuchyně Luxusní bramborové placičky se sýrem jsou krásně voňavé a mají fantastickou chuť po roztaveném sýru. Se zakysanou smetanou a rajčetem chutnají skvěle. Miriam27.2.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Domácí bramborové gnocchi Doba vaření: 55 min Přílohy Kypré a jemné gnocchi z vařených brambor, vejce a mouky chutnají skvěle s různými omáčkami. Miriam12.2.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Bramborové gnocchi s lososem Doba vaření: 60 min Oběd Ryby Večeře Výborné domácí bramborové gnocchi s čerstvým lososem, špenátovými listy a sušenými rajčaty ve smetanové omáčce. Miriam19.11.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Plněné bramborové knedlíky s cuketovým zelím Doba vaření: 50 min Maso Oběd Večeře Klasika všech klasik, bramborové knedlíky plněné uzeným masem chutnají božsky s cuketovým zelím. Miriam21.7.2018 Líbí se 6 Více
Sdílet Ruské vejce Doba vaření: 65 min Slané mlsání Večeře Česká kuchyně Bramborový salát obložený vařeným vejcem, šunkou, tvrdým sýrem, kyselou okurkou a zeleninou chutná bezvadně s celozrnným rohlíkem. Miriam10.7.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Pečená kuřecí stehna se zelím a bramborovými knedlíky Doba vaření: 105 min Oběd Česká kuchyně Šťavnatá kuřecí stehna pečená s kmínem a čerstvou šalvějí, podávané se zelím a domácím bramborovým knedlíkem. Miriam18.6.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Zvěřinový guláš Doba vaření: 135 min Maso Česká kuchyně Luxusní, chuťově výrazný guláš z kančího masa. Úplně parádně k němu chutnají domácí smažené bramborové krokety. Kuba17.4.2018 Líbí se 2 Více