Sdílet Smažené řízečky z marinovaného tofu se salátem z kořenové zeleniny Doba vaření: 100 min Oběd Večeře Česká kuchyně Smažené řízečky z marinovaného tofu se salátem z mrkve, petržele, celeru, kedlubny a červené řepy. Miriam24.10.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Tofu na paprice Doba vaření: 22 min Oběd Večeře Smetanová směs z tofu natural, červené papriky a šlehačky, okořeněná sladkou paprikou a čerstvým koriandrem. Miriam12.6.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Hrášková pomazánka s kešu Doba vaření: 15 min Pomazánky a tousty Svačina Večeře Výborná fresh pomazánka ze zeleného hrášku a kešu oříšků ochucená mátou a restovaným česnekem. Miriam19.9.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Mexický kotlík s hlívou ústřičnou a bramborovou kaší Doba vaření: 30 min Houby Oběd Omáčky Večeře Lehce pikantní mexická směs z hlívy ústřičné, vařených červených fazolí, hrášku, kukuřice, rajčete a pórku. Miriam8.6.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Ragú z uzeného tempehu s shitake houbičkami zapečené pod bramborovým pyré Houby Oběd Večeře Vsadím se, že pokud tohle nabídnete masožroutovi, ani nepozná, že tam maso není :D Miriam21.4.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Tempeh na smetaně s pečenými brambory a zeleninovým salátem Doba vaření: 40 min Oběd Večeře Máme rádi tempeh a jeho jemná verze se šlehačkou a opečenými brambory je prima. Miriam7.3.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Vepřové plátky s cibulovou omáčkou a rösti Maso Oběd Večeře Rösti jako příloha mě fakt baví. Jen se musí dát bacha, aby nebyly moc nacucané olejem. Miriam28.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Vepřový plátek s bramborovou kaší a zelenými fazolkami Maso Oběd Večeře Přírodní plátky snad nikdy nezklamou. A fazolky s kaší máme taky rádi :P Miriam13.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Houbovka s krůtím masem Doba vaření: 40 mninut Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Houbaření je naše vášeň, ale sbíráme houby vždy spíš přímo na jídlo anebo pár balíčků do mrazáku. Miriam6.2.2017 Líbí se 2 Více