Sdílet Italské risotto s tuňákem Doba vaření: 45 min Oběd Ryby Italská kuchyně Krémové risotto s hráškem, tuňákem a parmazánovým chipsem. Miriam31.8.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Gulášovka z bedel a masáků Doba vaření: 40 min Oběd Polévky Česká kuchyně Lahodná pikantní gulášová polévka z bedel, masáků a brambor, okořeněná uzenou a sladkou paprikou a špetkou chilli. Miriam30.8.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Krémová „gulášovka“ z bedel Doba vaření: 30 min Houby Oběd Polévky Večeře Výrazná krémová "gulášovka" z bedel a brambor okořeněná uzenou paprikou, česnekem a majoránkou. Miriam17.8.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Pórková krémová polévka Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Lahodná krémová polévka z pórku a kurkumy, zjemněná kokosovéhým mlékem, s křupavými kešu oříšky. Miriam22.7.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Krémová polévka s fazolemi Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Chuťově výrazná lahodná krémová polévka z brambor, rajčat a oregana, s červenými fazolemi. Miriam18.6.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Kari s tofu Doba vaření: 30 min Oběd Těstoviny Ásie Krémové vegetariánské kari s tofu natural, mrkví, jarní cibulkou, kešu ořechy, kokosovým mlékem a koriandrem, s jasmínovou rýží. Miriam27.5.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Krémová polévka z červené čočky Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Krémová, jemně kořeněná polévka z červené čočky a petržele, zjemněná kokosovým mlékem. Miriam25.5.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Risotto se žampióny Doba vaření: 50 min Oběd Večeře Italská kuchyně Šťavnaté krémové risotto s houbovým kořením a parmazánem, s restovanými žampióny. Miriam20.5.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Rajčatové risotto s pancettou Doba vaření: 50 min Oběd Večeře Italská kuchyně Chuťově výrazné lahodné italské risotto s čerstvými a sušenými rajčaty, rajčatovým pyré a restovanou bazalkou, s vyškvařenou pancettou. Miriam6.5.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Ředkvičkový krém Doba vaření: 30 min Polévky Jarní jemně krémová polévka z čerstvých ředkviček, rýže a zakysané smetany. Miriam23.4.2019 Líbí se 0 Více