Sdílet Krémové risotto s lososem Doba vaření: 40 min Oběd Ryby Večeře Italská kuchyně Italské krémové risotto z rýže Arborio, čerstvého lososa, parmazánu, čerstvého špenátu, bílého vína, másla a tymiánu. Miriam13.7.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Tempeh na paprice Doba vaření: 35 min Oběd Omáčky Večeře Výborná vegetariánská směs z uzeného tempehu a červené papriky a zelené cibulky, podušená v kokosovém mléce. Miriam20.11.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Kuličky z hovězího masa pečené s dýní Hokaidó Doba vaření: 60 min Maso Oběd Večeře Bezvadná podzimní směs z mletého hovězího masa a pečené dýně, vonící česnekem a tymiánem. Miriam25.9.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Petrželové pyré a pstruh lososovitý Doba vaření: 30 min Kaše Ryby Petrželové pyré z petržele restované s cibulkou a máslem, vařené v zeleninovém vývaru s grilovaným pstruhem lososovitým. Miriam31.8.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Hovězí vývar se zeleninovými knedlíčky z odpalovaného těsta Doba vaření: 320 min Polévky Česká kuchyně Hovězí vývar s pořádnou porcí vařeného hovězího masa a barevnými zeleninovými knedlíčky z odpalovaného těsta. Kuba24.6.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Zeleninová koprovka s fazolkovými lusky a ztraceným vejcem Doba vaření: 25 min Oběd Omáčky Večeře Skvělá zeleninová koprovka z kořenu petržele se zelenými fazolkami a ztraceným vejcem. Miriam17.6.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Saltimbocca s hráškovým pyré Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Saltimbocca jsou plátky z jemného telecího masa s lístky šalvěje, obalené v šunce prosciutto a zprudka opečené. Skvěle chutnají s hráškovým pyré. Kuba2.4.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Vegetariánská nádivka s medvědím česnekem a kopřivami Doba vaření: 30 min Oběd Večeře Česká kuchyně Vegetariánská verze velikonoční nádivky a uzeným tempehem a medvědím česnekem. Naprosto famózní. Mňam! :) Miriam30.3.2018 Líbí se 6 Více
Sdílet Polévka z munga a hrášku Doba vaření: 45 min Polévky Očistná polévka z fazolek mungo, hrášku a pórku a kostičkami tofu má vynikající chuť. Miriam11.1.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Špagety se sýrovou omáčkou Doba vaření: 20 min Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Sýrovo-smetanové těstoviny z parmazánu a pecorina, s omamnou vůní orestovaného česneku, jsou hotové v cuku letu. Miriam7.1.2018 Líbí se 14 Více