Sdílet Tortilla košíčky plněné masovou směsí Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Mexická kuchyně Mističky z předpečených tortilla placek plněné směsí krůtího masa s fazolemi, kukuřicí a rajčaty, s avokádem a zakysanou smetanou. Miriam4.5.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Salát s hruškami a brie Doba vaření: 20 min Saláty Úžasný salát se sýrem brie, vlašskými ořechy a hruškami dušenými v portském víně s pikantní zálivkou z dijonské hořčice. Miriam16.11.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Bagetka s grilovanou cuketou Doba vaření: 15 min Pomazánky a tousty Slané mlsání Svačina Výborná bagetka pro rychlou pomoc hladovému žaludku :) Miriam11.10.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Vege burgry Houby Oběd Svačina Večeře Masitý žampión Portobello naplněný a zapečený se sýrem mi chutná v hamburgru víc než sekané maso :) Miriam1.9.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Panenka s provensálskou omáčkou Doba vaření: 30 min Maso Oběd Večeře Jestli máte rádi panenku víc růžovou, uberte jí pár minut v troubě :) Miriam6.6.2017 Líbí se 18 Více
Sdílet Pestrá bagetka s kozím sýrem Snídaně Svačina Takovouto dobrotu si nachystal junior k svačině. Ten kluk ví, co je dobré a vůbec se nešetří :D Miriam1.6.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Zeleninový salát s medovo hořčičnou zálivkou a fetou Saláty Už se nemůžu dočkat, až zelenina bude mít zase svojí přirozenou chuť a my se vrhneme na saláty :P Miriam7.3.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Tortilly s krůtím masem a červenými fazolemi Maso Oběd Svačina Večeře Mexická kuchyně Oblíbené jídlo našeho juniora. Nejen, že ho rád jí, ale rád ho i připravuje. Miriam25.2.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Hotdog s trhaným hovězím masem a karamelizovanou cibulí Maso Oběd Svačina Večeře Americká kuchyně Příprava hotdogů s trhaným masem je celkem náročná disciplína, ale zase jsou tak dobré, že tomu ten čas občas věnujeme :) Miriam24.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Obložené chlebíčky s pepřovým salámem Doba vaření: 30 min Pomazánky a tousty Slané mlsání Svačina Večeře Česká kuchyně Ačkoliv zřejmě první, kdo se zakousl do obloženého chleba, byl karbaník Lord Sandwich někdy kolem roku 1730, v podobě, jak je známe dnes, jsou českým vynálezem lahůdkáře Jana Paukerta. Miriam28.1.2017 Líbí se 2 Více