Sdílet Bramborové krokety Doba vaření: 1,5 hodiny Přílohy Slané mlsání Rozšíření brambor ochránilo počátkem 19. století Evropu před kurdějemi a hladomorem. Kuba15.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Mrkvové jetelíčky Doba vaření: 42min Sladké mlsání Vánoční cukroví Voňavé kořeněné mrkvové jetelíčky s lískovým oříškem, jemně sypané moučkovým cukrem ozdobí každý slavnostní stůl. Miriam4.12.2016 Líbí se 0 Více
Sdílet Ořecho-kávové řezy Doba vaření: 40 min Vánoční cukroví Ořecho-kávové řezy s čokoládovou polevou a rybízovou marmeládou zpříjemní každou sváteční chvilku, obzvláště tu vánoční :) Miriam1.12.2016 Líbí se 0 Více
Sdílet Linecké cukroví Doba vaření: 55 min Sladké mlsání Vánoční cukroví Rakouská kuchyně Linecké slepované cukroví je klasika zdobící český vánoční stůl. Jemné sušenkové těsto spojované výraznou marmeládou, nejlépe rybízovou. Miriam27.11.2016 Líbí se 1 Více
Sdílet Vaječný koňak Doba vaření: 55 min Nápoje Česká kuchyně Domácí vaječný likér ze žloutků, Salka, smetany a rumu. Miriam26.11.2016 Líbí se 0 Více