Když maso přinese pošťák
To není vtípek, na mou duši! Skutečnost, že maso mi někdy přiveze kurýr, by mě nenapadla ani ve snu.
To se takhle jednou ozvali hoši ze Stejkshopu, jestli bych nechtěla otestovat jejich vyzrálé americké maso maso. Maso z americké kravky, a ještě k tomu vyzrálé, to jsme ještě nikdy nezkoušeli. A navíc jsem byla zvědavá, jak se takové maso posílá. Tak jsme si „plácli“.
Za pár dní kurýr dovezl balíček zabalený v přírodním papíru. Uvnitř se ukrýval polystyrénový thermobox a v něm zavakuované maso, obložené ledovacími pytlíky. Led byl sice lehce povolený, ale maso skutečně ještě studené. Rozbalila jsem jej okamžitě, abych zkontrolovala kvalitu. Bylo naprosto bez chybky.
Pokub byste snad hledali inspiraci co s takovým krásným kusem masa, jukněte na recept na výborný tatarák.