Sdílet Smažené řízečky z marinovaného tofu se salátem z kořenové zeleniny Doba vaření: 100 min Oběd Večeře Česká kuchyně Smažené řízečky z marinovaného tofu se salátem z mrkve, petržele, celeru, kedlubny a červené řepy. Miriam24.10.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Zapečené papriky Doba vaření: 65 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Paprikové lusky plněné mletým vepřovým masem, pečené v rajčatové omáčce, s jasmínovou rýží. Miriam18.10.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Ostrá cuketová směs Doba vaření: 60 min Pomazánky a tousty Česká kuchyně Ostrá směs cuket, paprik a rajčat, okořeněná balzamikem a chilli kořením je skvělá zejména na topinky. Miriam17.10.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Jednoduchá rychlá polévka z kořenové zeleniny s knedlíčky z čerstvého droždí. Miriam14.10.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Tvarohový koláč s hruškami Doba vaření: 55 min Sladké mlsání Africká kuchyně Česká kuchyně Šťavnatý koláč s čokoládou, tvarohem, pudinkem a čerstvými hruškami, s křupavou mandlovou posypkou. Miriam12.10.2019 Líbí se 22 Více
Sdílet Krémová kulajda s liškami a vejcem Doba vaření: 35 min Oběd Polévky Česká kuchyně Výtečná krémová polévka ze sušených lesních hub a brambor, okořeněná čerstvým koprem, s vejcem a liškami. Miriam2.10.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Kotlety na hříbkách s bramborovým knedlíkem Doba vaření: 65 min Houby Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Vepřové kotlety na bílých hříbkách s domácím bramborovým knedlíkem. Miriam27.9.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Kefírovka Doba vaření: 40 min Sladké mlsání Česká kuchyně Vynikající nadýchaná kefírová buchta ze špaldové mouky, s meruňkovou marmeládou, hořkou čokoládou a kokosem. Miriam26.9.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Pohanková pomazánka „tataráček“ Doba vaření: 40 min Pomazánky a tousty Česká kuchyně Pikantní chutná pomazánka z vařené pohanky na způsob tataráčku. Chutná bezvadně s čerstvým pečivem i s topinkami. Miriam25.9.2019 Líbí se 5 Více
Sdílet Bedlové škvarky Houby Česká kuchyně Křupavé chutné škvarečky z bedel k posypání salátu, rýže, brambor anebo pomazánky. Miriam23.9.2019 Líbí se 6 Více