Sdílet Gulášovka z bedel a masáků Doba vaření: 40 min Oběd Polévky Česká kuchyně Lahodná pikantní gulášová polévka z bedel, masáků a brambor, okořeněná uzenou a sladkou paprikou a špetkou chilli. Miriam30.8.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Houbová smaženice Doba vaření: 25 min Houby Česká kuchyně Houbová smaženice z různých druhů jedlých hub smažená na cibuli, česneku a másle, s chlebovými topinkami. Miriam19.8.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Křehký koláč ze špaldové mouky s jablky Doba vaření: 50 min Sladké mlsání Česká kuchyně Lahodný křehký koláč ze špaldové mouky plněný strouhanými jablky a vlašskými ořechy. Miriam14.8.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Tažený štrůdl ze špaldové mouky Doba vaření: 70 min Sladké mlsání Česká kuchyně Rakouská kuchyně Tažený štrůdl ze špaldové mouky, plněný strouhanými jablíčky a slunečnicovými semínky. Miriam8.8.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Vegetariánská směs ála „znojemská“ Doba vaření: 25 min Oběd Večeře Česká kuchyně Vegetariánská směs na způsob znojemské, s uzeným tempehem, kyselými okurkami a sušenými rajčaty, zjemněná šlehačkou. Miriam16.6.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Tažený štrůdl s mákem a třešněmi Doba vaření: 60 min Sladké mlsání Česká kuchyně Rakouská kuchyně Fantastický štrůdl z taženého těsta pro milovníky máku. Náplň je šťavnatá, doplněná o zralé třešně. Miriam15.6.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Perník s čokoládovou polevou Doba vaření: 30 min Sladké mlsání Česká kuchyně Nadýchaný perník se špaldovou moukou, marmeládou a podmáslím, s čokoládovou polevou. Miriam27.5.2019 Líbí se 9 Více
Sdílet Brambory se špekem a kysaným zelím Doba vaření: 30 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Rakouská kuchyně Jednoduché prosté jídlo z brambor dušených ve vývaru, libové slaniny a kysaného zelí. Miriam23.5.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Linecký rybízový koláč ze špaldové mouky Doba vaření: 60 min Sladké mlsání Česká kuchyně Rakouská kuchyně Lahodný linecký koláč z celozrnné špaldové mouky, s osvěžující náplní z červeného rybízu a s mandlovou drobenkou. Miriam7.5.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Smažený květák Doba vaření: 35 min Oběd Česká kuchyně Klasika všech klasik, květák smažený v trojobalu. Nepředvařený, podávaný s novými brambory a rustikální tatarkou. Miriam26.4.2019 Líbí se 0 Více