Sdílet Tataráček z pečeného celeru Doba vaření: 90 min Pomazánky a tousty Večeře Česká kuchyně Tataráček z pečeného celeru ochucený běžnými "tatarákovými" ingrediencemi, s opečenými toustíky, okouzlí nevšední chutí. Miriam5.3.2019 Líbí se 62 Více
Sdílet Grilovaná žebírka Doba vaření: 105 min Maso Česká kuchyně Grilovaná vepřová žebírka v marinádě z meruňkové marmelády a citrónové šťávy mají perfektní sladkokyselou chuť. Miriam2.3.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Kynutý makový závin Doba vaření: 110 min Sladké mlsání Česká kuchyně Báječný šťavnatý závin z kynutého těsta, plněný makovou nádivkou se švestkovou klevelou, připravenou zastudena. Miriam1.3.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Bramborové placičky se sýrem Doba vaření: 65 min Oběd Večeře Česká kuchyně Luxusní bramborové placičky se sýrem jsou krásně voňavé a mají fantastickou chuť po roztaveném sýru. Se zakysanou smetanou a rajčetem chutnají skvěle. Miriam27.2.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Zelný salát s paprikou Doba vaření: 30 min Saláty Večeře Česká kuchyně Osvěžující salát z jemně krouhaného bílého a červeného zelí, se zelenou paprikou, lahůdkovou cibulkou a zálivkou z kremžské hořčice. Miriam21.2.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Bramborová polévka – bramboračka Doba vaření: 35 min Polévky Česká kuchyně Poctivá voňavá bramborová polévka s domácím houbovým kořením, zahuštěná pohankovou moukou. Miriam31.1.2019 Líbí se 9 Více
Sdílet Hanácký salát Doba vaření: 30 min Saláty Večeře Česká kuchyně Parádní chutný a výživný salát z červeného zelí, majolky, zakysané smetany, kyselých okurek a šalotky. Miriam27.1.2019 Líbí se 4 Více
Sdílet Bábovka Doba vaření: 55 min Sladké mlsání Česká kuchyně Klasická vláčná dvoubarevná bábovka s rozinkami a kakaem. Miriam26.1.2019 Líbí se 5 Více
Sdílet Zadělávaná kapusta Doba vaření: 35 min Maso Oběd Česká kuchyně Zadělávaná kapusta s vykřupanou slaninou a vařenými brambory. Miriam22.1.2019 Líbí se 3 Více
Sdílet Pečený bůček Doba vaření: 185 min Maso Česká kuchyně Šťavnatá pečínka z libového vepřového bůčku s dokřupava vypečenou kůžičkou. Chutná skvěle za tepla s čerstvým chlebem, cibulí a kyselou okurkou. Miriam3.1.2019 Líbí se 6 Více