Sdílet Koprovka s hovězím masem Doba vaření: 275 min Maso Oběd Omáčky Česká kuchyně Výborná jemná omáčka z hovězího vývaru a smetany s čerstvým koprem, hovězím masem a houskovými knedlíky. Miriam28.10.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Zelné kapsy Doba vaření: 55 min Maso Svačina Večeře Česká kuchyně Rychlé a jednoduché kapsy z listového těsta plněné směsí cibule, kvalitní klobásky a kysaného zelí, posypané kmínem. Miriam22.10.2018 Líbí se 5 Více
Sdílet Vepřové kotletky na houbách Doba vaření: 140 min Houby Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Křehké vepřové kotletky dušené s lesními houbami a s houbovým kořením, chutnají skvěle s vařenými brambory. Miriam16.10.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Hruškový koláč s kokosovou drobenkou Doba vaření: 60 min Sladké mlsání Česká kuchyně Úžasně vláčný a šťavnatý koláč ze špaldové mouky a čerstvých hrušek, s voňavou a křupavou kokosovou drobenkou. Miriam13.10.2018 Líbí se 7 Více
Sdílet Pohanková kaše s ovocem a ořechy Doba vaření: 45 min Kaše Česká kuchyně Výživná kaše z pohanky s ovocem a kešu ořechy je bezvadnou snídaní nebo dopolední svačinou. Pohanka má zahřívací charakter, takže pro nastartování organizmu je super. Miriam1.10.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Jablka v županu Doba vaření: 30 min Sladké mlsání Česká kuchyně Klasický podzimní recept, jablíčka plněná ořechy a marmeládou, zapečená v listovém těstě - jablka v županu. Miriam29.9.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Dýňové máslo Doba vaření: 40 min Předkrmy Slané mlsání Snídaně Svačina Americká kuchyně Česká kuchyně Výborné sladké máslo s vůní skořice můžeme mazat na běžné pečivo. Chutná skvěle s dýňovými bochánky. Michael24.9.2018 Líbí se 6 Více
Sdílet Štrůdl z jogurtového těsta Doba vaření: 60 min Sladké mlsání Česká kuchyně Rakouská kuchyně Těsto z jogurtu a špaldové mouky můžeme vyválet úplně natenko a vychutnat si tak pořádnou nálož jablíček s rozinkami. Miriam7.9.2018 Líbí se 9 Více
Sdílet Marmeláda z hroznového vína Doba vaření: 45 min Zavařování Česká kuchyně Kořeněná marmeláda z červeného hroznového vína chutná skvěle na lívancích, palačinkách i čerstvém pečivu. Miriam29.8.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Zelný salát Doba vaření: 40 min Saláty Česká kuchyně Rakouská kuchyně Šťavnatý křupavý salát z čerstvého hlávkového zelí s citrónovou šťávou a kvalitním octem, okořeněný drceným kmínem a pepřem. Miriam28.8.2018 Líbí se 4 Více