Sdílet Buchtičky se šodó Doba vaření: 80 min Oběd Česká kuchyně Nejlepší buchtičky uměla určitě mamka nebo babička každého z nás. A ty naše jsou tutově nejlepší :D Miriam16.10.2017 Líbí se 13 Více
Sdílet Jogurtový koláč s mákem a švestkami Doba vaření: 40 min Sladké mlsání Česká kuchyně Jestli se těšíme na podzim, tak je to kvůli švestkovému koláči s mákem :D Miriam10.9.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Fazolové sádlo se zeleninovými škvarečky Doba vaření: 140 min Pomazánky a tousty Slané mlsání Svačina Večeře Česká kuchyně Když jsem kdysi dávno odmítala maso, zastesklo se mi po babiččiném sádle se škvarečky, a tak vznikl tento božský recept. Chodili mi ho ujídat i zapřísáhlí masožrouti :D Miriam28.7.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Cuketové zelí s bramborovým knedlíkem a tempehovými výpečky Doba vaření: 60 min Oběd Večeře Česká kuchyně Tak trochu dietní knedlo zelo, ale naprosto úžasná záležitost. Miriam16.7.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Svěží česnekový dip s mátou Doba vaření: 10 min Omáčky Pomazánky a tousty Předkrmy Přílohy Slané mlsání Česká kuchyně Ke grilování, na chleba, na jednohubky.. využítí tohoto výborného dresingu nezná hranic a vše oživí. Michael7.7.2017 Líbí se 5 Více
Sdílet Květáková polévka se strouháním Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Česká kuchyně Květáková polévka se strouháním byla nejoblíbenější polévka mojí babičky. S láskou jsem na ní zavzpomínala :) Miriam27.6.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Pečená kachní prsa s cuketovým zelím Doba vaření: 70 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Tohle jídlo přímo zbožňuju. Jak kachní prsa, tak cuketové zelí a i karlovarské knedlíky. Prostě dokonalost sama :) Miriam6.5.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Divoká polévka z kopřiv a pampelišek Doba vaření: 28 min Polévky Česká kuchyně Detoxikační polévka úžasné chuti. Miriam3.5.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Rýžový nákyp Doba vaření: 100 min Oběd Sladké mlsání Večeře Česká kuchyně Famózní jemný a nadýchaný rýžový nákyp a dušenými jablky a čokoládou je u nás vždy vítán s otevřenou náručí. Miriam30.4.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Srnčí kýta se šípkovou omáčkou a karlovarským knedlíkem Doba vaření: 165 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Naprosto famózní omáčka, pikantní, sladko kyselá, skvěle ladící k srnčímu masu. Miriam23.4.2017 Líbí se 7 Více