Sdílet Buchty s mákem a švestkami Doba vaření: 1,5 hodiny Sladké mlsání Česká kuchyně Mohlo by se zdát, že švestky jsou čistě česká záležitost, tak moc jsou spojené s naší kuchyní. Původně ale pocházejí z Kavkazu. Miriam26.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Španělský ptáček Doba vaření: 120 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Španělský ptáček z hovězího plátku s vajíčkem, slaninou a okurkou je navzdory svému názvu typický Čech :) Miriam24.1.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Škvarkové placky Maso Pečivo Česká kuchyně Dokonalé k pivu nebo vínu. Miriam24.1.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Hovězí po staročesku s kapusto-slaninovým knedlíčkem Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Hovězí maso neuvěřitelné, výrazné chuti, vonící po švestkách a skořici s kapusto-slaninovým knedlíkem a smaženou cibulkou. Miriam22.1.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Paštika z králičích jater Doba vaření: 30 min Jedlé dárky Maso Pomazánky a tousty Předkrmy Slané mlsání Snídaně Svačina Večeře Česká kuchyně Původně jsem měla v úmyslu koupit játra husí nebo kachní, nicméně v předvánočním shonu jsem byla ráda, že jsem sehnala játra králičí. Paštika z nich byla skvostná. Miriam22.1.2017 Líbí se 20 Více
Sdílet Hovězí guláš Doba vaření: 140 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Správný guláš chutná ještě líp druhý den, když se rozleží. Miriam20.1.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Bramborové placky Doba vaření: 45 min Přílohy Večeře Česká kuchyně Máme rádi placky se špenátem. Můj děda je miloval s marmeládou a bramborovou polévkou :) Miriam17.1.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Pečená kachní prsa s červeným zelím a bramborových knedlíkem Doba vaření: 70 min Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Kachní maso je nejkaloričtější ze všech drůbežích mas. Vylepšit to můžeme odstraněním kůže. Miriam14.1.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Retro chlebíčky Doba vaření: 70 min Slané mlsání Večeře Česká kuchyně Za vynález obloženého chlebíčku vděčíme pražskému lahůdkáři Janu Paukertovi. Miriam13.1.2017 Líbí se 12 Více
Sdílet Makovec se švestkami Doba vaření: 50 min Sladké mlsání Česká kuchyně Vláčný makovec upečený s čerstvými švestkami. Miriam8.1.2017 Líbí se 2 Více