Sdílet Pomalu pečený bůček se zelím a bramborovým knedlíkem Doba vaření: 4 hodiny Maso Oběd Večeře Česká kuchyně Vepřový bůček má vysokou energetickou hodnotu, takže si ho užijeme radši jen občas. Miriam8.1.2017 Líbí se 11 Více
Sdílet Vaječný koňak Doba vaření: 55 min Nápoje Česká kuchyně Domácí vaječný likér ze žloutků, Salka, smetany a rumu. Miriam26.11.2016 Líbí se 0 Více
Sdílet Domácí pšenično-žitný chléb z droždí Doba vaření: 115 min Pečivo Česká kuchyně Domácí chléb z pšeničné a žitné mouky, zadělávaný ze sušeného droždí. Miriam26.11.2016 Líbí se 31 Více
Sdílet Houbová nádivka Doba vaření: 70 min Oběd Večeře Česká kuchyně Nádivka ze směsi lesních hub, šunky, rohlíků, vajec a čerstvého špenátu. Miriam4.11.2016 Líbí se 1 Více
Sdílet Zelné placky s brambory a škvarky Doba vaření: 60 min Slané mlsání Večeře Česká kuchyně Výborné výrazné placky z vařených brambor, kysaného zelí a škvarkového sádla, ochucené majoránkou a drceným kmínem. Miriam6.10.2014 Líbí se 3 Více