Sdílet Vepřový guláš Doba vaření: 150 min Maso Oběd Česká kuchyně Maďarská kuchyně Pikantní guláš z vepřového plecka, s přidáním uzené papriky a trošky chilli koření chutná skvěle s čerstvým chlebem. Miriam10.11.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Křížaly Doba vaření: 510 min Sladké mlsání Zavařování Česká kuchyně Báječné křížaly ze sladkých domácích jablíček. Miriam9.11.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Jablečný závin z kynutého těsta Doba vaření: 115 min Sladké mlsání Česká kuchyně Šťavnatý a vláčný závin z kynutého těsta plněný dušenými jablíčky a ořechy. Miriam8.11.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Štrůdlové kapsy Doba vaření: 40 min Sladké mlsání Snídaně Svačina Česká kuchyně Šťavnaté kapsy z listového těsta, plněné strouhanými jablíčky se skořicí, sypané vlašskými ořechy. Miriam29.10.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Bedlové řízečky Doba vaření: 35 min Houby Česká kuchyně Parádní řízečky z bedel, obalené v trojobalu, smažené na řepkovém oleji. Miriam28.10.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Jelení ragú s ořechovými knedlíky Doba vaření: 260 min. Maso Oběd Česká kuchyně Exkluzivní ragú z jeleního masa s kořenovou zeleninou, jeřabinami, jalovcem a rozmarýnem, s ořechovými knedlíky. Kuba15.10.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Masová pomazánka Doba vaření: 20 min Maso Svačina Večeře Česká kuchyně Výborná pomazánka z pečeného vepřového masa s domácím kváskovým chlebem. Miriam12.10.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Vepřové maso na pivu Doba vaření: 110 min Maso Oběd Česká kuchyně Nesmrtelná česká klasika, pečené vepřové maso se zelím a karlovarským knedlíkem. Miriam11.10.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Karlovarský knedlík Doba vaření: 50 min Přílohy Česká kuchyně Efektní karlovarské knedlíky z bílého pečiva, vajec, mléka, másla a hrubé mouky, se zelenou petrželkou. Miriam11.10.2020 Líbí se 12 Více
Sdílet Houstičky s podmáslím Doba vaření: 60 min Pečivo Česká kuchyně Křupavé houstičky ze špaldové mouky sypané sezamem a lněným semínkem. Miriam8.10.2020 Líbí se 2 Více