Sdílet Špenátový koláč – quiche Doba vaření: 60 min Oběd Slané mlsání Večeře Francouzská kuchyně Jemný slaný koláč se špenátem, ricottou a cottage, s parmazánovou krustou. Miriam26.4.2023 Líbí se 3 Více
Sdílet Palačinky Suzette Doba vaření: 60 min Sladké mlsání Francouzská kuchyně Famózní ultrajemné palačinky s pomerančovou omáčkou z karamelu, pomerančové šťávy a kůry a s pomerančovým likérem. Miriam7.9.2022 Líbí se 3 Více
Sdílet Tarte Tatin – obrácený koláč z listového těsta Doba vaření: 65 min Sladké mlsání Francouzská kuchyně Rychlý lahodný koláč z listového těsta, jablíček a karamelu. Miriam5.6.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Špenátový quiche – špenátový koláč Doba vaření: 95 min Oběd Večeře Francouzská kuchyně Německá kuchyně Šťavnatý slaný koláč z křehkého těsta s náplní z čerstvého špenátu, rajčat, mozzarelly a vaječné směsi. Miriam5.6.2022 Líbí se 1 Více
Sdílet Telecí líčka na víně Doba vaření: 170 min Maso Oběd Francouzská kuchyně Jemná telecí líčka dušená v červeném víně se zeleninou, s bramborovou kaší. Kuba7.3.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Hovězí po burgundsku Doba vaření: 230 min Maso Oběd Francouzská kuchyně Výborné hovězí medailonky po burgundsku s bramborovým koláčem. Filip10.2.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Vichyssoise – pórkový krém Doba vaření: 40 min Oběd Polévky Večeře Francouzská kuchyně Jemný krém z pórku s prachem ze sušené šunky a sýrovými chipsy. Kuba29.12.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Quiche s kadeřávkem Doba vaření: 115 min Oběd Večeře Francouzská kuchyně Lahodný voňavý koláč z křehkého těsta se smetanovou náplní, s čerstvým kadeřávkem, sušenými rajčaty, kukuřicí a plísňovým sýrem. Miriam17.3.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Paštika z krůtích jater Doba vaření: 75 min Jedlé dárky Maso Pomazánky a tousty Slané mlsání Večeře Francouzská kuchyně Báječná domácí paštika z krůtích jater, koňaku, šlehačky a másla, okořeněná tymiánem, muškátovým oříškem a nakládaným zeleným pepřem. Miriam28.11.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Quiche Lorraine – lotrinský slaný koláč Doba vaření: 75 min Slané mlsání Večeře Francouzská kuchyně Slaný koláč z křehkého špaldového těsta s náplní z cibule, libové slaniny, zakysané smetany, vajec a čedaru, okořeněný provensálskými bylinkami. Miriam25.6.2018 Líbí se 4 Více