Sdílet Rukolové pesto Doba vaření: 15 min Pomazánky a tousty Italská kuchyně Rukolové pesto používáme k ochucení jídel, pomazánek nebo jako dip. Miriam17.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Italské toustíky s rajčaty a mozzarellou Pomazánky a tousty Slané mlsání Večeře Italská kuchyně Super rychlovka, která chutná snad každému. Miriam15.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Bazalkové pesto Slané mlsání Italská kuchyně Pesto je bezvadná pomazánka třeba do těstovin anebo na bruschettu. Nejvíc nám chutná, když si jej uděláme doma. Miriam11.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Ciabatty se sušenými rajčaty a olivami Doba vaření: 1,5 hodiny Pečivo Snídaně Svačina Italská kuchyně Ciabatta je výborná ještě vlažná namáčená do olivového oleje. Miriam3.2.2017 Líbí se 32 Více
Sdílet Italské krémové košíčky z listového těsta Doba vaření: 40 min Slané mlsání Večeře Italská kuchyně Výborná večeře nebo efektní pohoštění. Miriam2.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Caprese salát Doba vaření: 10 min Saláty Italská kuchyně V Itálii se podává spíš jako předkrm než příloha k jídlu. Kuba1.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Dýňové risotto s pistáciemi Oběd Večeře Italská kuchyně Krémové italské risotto s dýní Hokaidó a pistáciemi je krásné na podled a úžasné na chuť. Miriam29.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Rajská polévka z čerstvých rajčat Doba vaření: 30 min Polévky Italská kuchyně Pravidelná konzumace rajčat se doporučuje na čištění krve. Kuba28.1.2017 Líbí se 7 Více
Sdílet Tortellini se špenátem Oběd Polévky Italská kuchyně Tortelliny se v Itálii, spíš než ve smetanové omáčce, podávají ve vývaru ve formě polévky. Michael20.1.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Masové koule s rajčatovou šťávou Doba vaření: 1,5 hodiny Maso Oběd Omáčky Večeře Italská kuchyně Budete-li pěstovat rozmarýn na zahrádce nebo na balkoně, na zimu se musí přestěhovat do chladné místnosti. Miriam17.1.2017 Líbí se 1 Více