Sdílet Tiramisu Doba vaření: 40 min Sladké mlsání Italská kuchyně Tiramisu z mascarpone, šlehačky a celý vajec má plnou lahodnou chuť, avšak zároveň je jemné jako obláček. Filip25.12.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Krémová cuketová polévka s bazalkou Doba vaření: 25 min Oběd Polévky Večeře Italská kuchyně Chuťově výrazná krémová cuketová polévka s restovaným česnekem a bazalkou, se sýrovým chipsem. Miriam15.10.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Pizza z kynutého těsta Doba vaření: 85 min Oběd Večeře Italská kuchyně Domácí pizza z kynutého těsta, s rajčatovou passatou, čerstvými rajčaty a chorizem, s oreganem a strouhaným parmazánem. Miriam8.9.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Rajčatová polévka s pestem a parmazánovým chipsem Doba vaření: 35 min Oběd Polévky Večeře Italská kuchyně Osvěžující polévka z čerstvých rajčat a jasmínové rýže, s nokem z bazalkového pesta a parmazánovým chipsem. Miriam1.9.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Italské risotto s tuňákem Doba vaření: 45 min Oběd Ryby Italská kuchyně Krémové risotto s hráškem, tuňákem a parmazánovým chipsem. Miriam31.8.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Těstoviny s hříbkovou omáčkou Doba vaření: 15 min Houby Těstoviny Italská kuchyně Smetanové těstoviny s omáčkou z bílých hříbků, bazalkového pesta a sýra parmazánového typu. Miriam26.8.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Špagety s omáčkou z tomatů a ančoviček Doba vaření: 15 min Oběd Ryby Těstoviny Večeře Italská kuchyně Bleskurychlé špagety s omáčkou z drcených tomatů a čerstvých rajčátek, s ančovičkami, bazalkou a parmazánem. Miriam18.7.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Krémové risotto s lososem Doba vaření: 40 min Oběd Ryby Večeře Italská kuchyně Italské krémové risotto z rýže Arborio, čerstvého lososa, parmazánu, čerstvého špenátu, bílého vína, másla a tymiánu. Miriam13.7.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Masový štrůdl Doba vaření: 60 min Maso Oběd Slané mlsání Večeře Italská kuchyně Šťavnatý slaný štrůdl z pizzového těsta, plněný mletým vepřovým masem, rajčatovým pyré, sušenými rajčaty a černými olivami. Miriam31.5.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Risotto se žampióny Doba vaření: 50 min Oběd Večeře Italská kuchyně Šťavnaté krémové risotto s houbovým kořením a parmazánem, s restovanými žampióny. Miriam20.5.2019 Líbí se 1 Více