Sdílet Frittata s cuketou a hráškem Doba vaření: 25 min Snídaně Svačina Večeře Italská kuchyně Nadýchaná jemná omeleta se šunkou, mladou cuketkou a mraženým hráškem, zapečená se sýrem čedar, to je skvělá rychlá večeře. Miriam5.8.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Ziti – Zapečené penne se třemi druhy sýra v tomatové omáčce Doba vaření: 50 min Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Výborné vláčné těstoviny zapečené s ricottou, mozzarellou a parmazánem v rajčatové omáčce. Michael7.7.2018 Líbí se 9 Více
Sdílet Polévka z červené čočky a rajčat Doba vaření: 25 min Polévky Italská kuchyně Sytá výživná polévka z červené čočky a rajčat, sladkokyselé chuti, s praženými slunečnicovými semínky. Miriam28.6.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Těstoviny s bazalkovou pastou, mozzarellou a rajčátky Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Mega rychlé a velmi fresh jídlo z těstovin, rajčat, bazalky, parmazánu, kešu oříšků a mozzarelly. Miriam16.6.2018 Líbí se 11 Více
Sdílet Panini – zapečené bagetky Doba vaření: 20 min Svačina Italská kuchyně Křupavé horké panini se šťavnatou náplní z bazalkového pesta, mozzarelly, sušených a čerstvých rajčátek. Kuba13.5.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Pikantní cuketový salát s Gorgonzolou a sušenými rajčaty Doba vaření: 20 min Saláty Italská kuchyně Parádní pikantní salát z opečené cukety a Gorgonzoly, ochucený sušenými rajčaty a česnekem podáváme nejlépe teplý s opečeným toustíkem. Miriam13.4.2018 Líbí se 5 Více
Sdílet Grilovaný lilek se salátem Caprese Doba vaření: 25 min Večeře Italská kuchyně Dokonalá chuť horkého grilovaného lilku se studeným salátkem caprese z cherry rajčátek, mozzarelly, bazalky a balsamica. Miriam7.4.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Sicilské cannoli s jahodovým krémem Doba vaření: 40 min Sladké mlsání Italská kuchyně Výtečný a efektní dezert, křupavé smažené ruličky z kakaového těsta naplněné svěžím krémem z ricotty a čerstvých jahod. Kuba2.4.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Saltimbocca s hráškovým pyré Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Italská kuchyně Saltimbocca jsou plátky z jemného telecího masa s lístky šalvěje, obalené v šunce prosciutto a zprudka opečené. Skvěle chutnají s hráškovým pyré. Kuba2.4.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Pražma královská s citrónovou omáčkou Doba vaření: 35 min Oběd Předkrmy Ryby Večeře Italská kuchyně Pražma má krásně jemné, ale pevné a chutné, šťavnaté maso. S výraznou citrónovou omáčkou tvoří kombinaci chuti božské many. Kuba20.3.2018 Líbí se 2 Více