Sdílet Vepřový guláš Doba vaření: 150 min Maso Oběd Česká kuchyně Maďarská kuchyně Pikantní guláš z vepřového plecka, s přidáním uzené papriky a trošky chilli koření chutná skvěle s čerstvým chlebem. Miriam10.11.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Zelňačka Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Maďarská kuchyně Vydatná polévka z kysaného zelí, šunkové klobásy a brambor, zjemněná smetanou, s pikantní chutí Chipotle papriček. Miriam18.6.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Maďarské minikarbanátky Doba vaření: 70 min Maso Oběd Večeře Maďarská kuchyně Rychlé maďarské karbanátky s paprikou a chilli omáčkou, s pečenými brambory. Miriam8.5.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Krůtí perkelt Doba vaření: 50 min Maso Oběd Večeře Maďarská kuchyně Výtečný, mírně pikantní maďarský perkelt z krůtího masa, s červenou a bílou paprikou. Miriam20.4.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Segedínský guláš Doba vaření: 150 min Maso Oběd Omáčky Večeře Česká kuchyně Maďarská kuchyně Segedín z vepřové plece s kysaným zelím a zakysanou smetanou nejlíp chutná s houskovými knedlíky. Miriam30.11.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Lečo Doba vaření: 25 min Oběd Večeře Maďarská kuchyně Lečo takto připravené bude lehce pikantní, křupavé na skus a děěěsně dobré :) Miriam12.8.2017 Líbí se 2 1Více
Sdílet Vegetariánská zelňačka Doba vaření: 30 min Oběd Polévky Večeře Maďarská kuchyně Zelňačka patří mezi moje nejoblíbenější polévky. Chlapi ji preferují s klobásou, já s tempehem :) Miriam31.7.2017 Líbí se 6 Více
Sdílet Gulášová polévka z hovězího masa Maso Polévky Maďarská kuchyně Pamatuju si, že jako holka jsem gulášovku neměla ráda, ale teď si jí občas ráda dám. Hlavně v době, kdy rtuť teploměru klesá k nule :P Miriam24.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Cibulová praženice Doba vaření: 45 min Oběd Pomazánky a tousty Večeře Maďarská kuchyně Manžel na praženici dostal po mnoha letech hroznou chuť, a protože už nám děda poradit nemůže, dojel pro babičku, abych se učila přímo od zdroje. Miriam2.2.2017 Líbí se 2 Více