Sdílet Linecké kytičky se špaldovou moukou Doba vaření: 65 min Sladké mlsání Vánoční cukroví Česká kuchyně Rakouská kuchyně Linecké cukroví se špaldovou moukou slepované výraznou rybízovou marmeládou má lehce oříškovou chuť. Miriam9.12.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Ořechové rohlíčky se špaldovou moukou Doba vaření: 65 min Sladké mlsání Vánoční cukroví Rakouská kuchyně Lahodné křehké rohlíčky ze špaldové mouky a strouhaných vlašských ořechů, cukrované moučkovým cukrem s pravou vanilkou. Miriam5.12.2018 Líbí se 0 Více
Sdílet Linecký koláč s jahodovou marmeládou a levandulí Doba vaření: 40 min Sladké mlsání Rakouská kuchyně Úžasný křehký linecký koláč s jahodovou marmeládou, čerstvými jahodami a sušenými kvítky levandule. Miriam23.10.2018 Líbí se 5 Více
Sdílet Linecké koláčky z celozrnné mouky Doba vaření: 45 min Sladké mlsání Vánoční cukroví Rakouská kuchyně Linecké koláčky z celozrnné mouky a strouhaných mandlí mají krásně oříškovou chuť, kterou skvěle podpoří marmeláda z výrazného ovoce. Miriam5.10.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Štrůdl z jogurtového těsta Doba vaření: 60 min Sladké mlsání Česká kuchyně Rakouská kuchyně Těsto z jogurtu a špaldové mouky můžeme vyválet úplně natenko a vychutnat si tak pořádnou nálož jablíček s rozinkami. Miriam7.9.2018 Líbí se 9 Více
Sdílet Zelný salát Doba vaření: 40 min Saláty Česká kuchyně Rakouská kuchyně Šťavnatý křupavý salát z čerstvého hlávkového zelí s citrónovou šťávou a kvalitním octem, okořeněný drceným kmínem a pepřem. Miriam28.8.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Makový trhanec – kaiserschmarrn Doba vaření: 40 min Oběd Sladké mlsání Rakouská kuchyně Císařský trhanec - kaiserschmarrn, rakouská specialita z nadýchaného palačinkového těsta, dodatečně opečeného na směsi rumu a cukru. Miriam26.8.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Dutch baby, palačinky lépe a chutně Doba vaření: 30 min Sladké mlsání Snídaně Německá kuchyně Rakouská kuchyně Dutch baby, rovněž německá palačinka, je výborný recept na dobrou snídani. Podává se s citrónovou šťávou, máslem a cukrem, dozdobené ovocem. Michael8.4.2018 Líbí se 5 Více
Sdílet Krůtí řízek s bramborovo-česnekovou kaší Doba vaření: 55 min Maso Oběd Americká kuchyně Česká kuchyně Rakouská kuchyně Jednoduchý a rychlý recept k obědu, tradiční krůtí řízek s bramborou kaší s česnekem. Klasická česká kuchyně. Michael26.11.2017 Líbí se 6 Více
Sdílet Hovězí vývar s tyrolským knedlíčkem Doba vaření: 310 min Oběd Polévky Rakouská kuchyně Výborný silný vývar z hovězího masa se smaženým tyrolským knedlíčkem ze zrajícího sýra. Miriam17.8.2017 Líbí se 0 Více