0 0
Avokádový salát s tuňákem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Avokádový salát s tuňákem

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Snadné a rychlé recepty
  • Zdravé recepty

Zralé avokádo poznáme tak, že jeho povrch lehce pruží. Rozkrojené avokádo rychle hnědne, takže naporcované fofrem smícháme s citrónovou šťávou.

  • 20 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Avokádo omyjeme, rozkrojíme, odstraníme pecku a vydlabeme dužinu. Nakrájíme jí na velmi malé kousky a promícháme s citrónovou šťávou. Na stejně malé kousky nakrájíme i řapíkatý celer, okurku, cibuli, prolisujeme česnek a přidáme do misky. Kopr nasekáme nadrobno a také přidáme k zelenině. Osolíme, opepříme, zjemníme olejeme a přimícháme jogurt.

2
Hotovo

Směsí naplníme slupky od avokáda a navrch ozdobíme kouskem tuňáka.

3
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Zdravé recepty.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Pomerančové smoothie z mandlového mléka
další
Bílé fazole s kořeněnou tomatovou omáčkou
předchozí
Pomerančové smoothie z mandlového mléka
další
Bílé fazole s kořeněnou tomatovou omáčkou

Přidejte svůj komentář