Ingredience
- 200 ml teplá voda
- 2 banán
- ze 2 ks pomerančová šťáva
- 1 velká hrst rakytník
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Rakytník zalijeme teplou vodou (cca 50 st. C). Necháme chvíli stát a pak vodu zcedíme do mixéru a rakytník tam propasírujeme, abychom se zbavili peciček. Komu pecičky nevadí, dá rakytník přímo s vodou do mixéru. Přidáme pomerančovou šťávu a nalámaný banán. Promixujeme na hladké smoothie. Kdo má rád sladší, přisladí medem. |
2 komentářů Schovat komentáře
Úžasná kombibnce chutí, ten rakytník tam udělá své!
Děkuji, Marťo. Nám tato kombinace taky moc chutná a na rakytníku přímo ujíždíme. Bohužel letos se neurodil, ale ještě máme nějaký nasyslený v mrazáku z loňska 😛