0 0
Banánovo-pomerančové smoothie s rakytníkem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
200 ml teplá voda
2 banán
ze 2 ks pomerančová šťáva
1 velká hrst rakytník

Banánovo-pomerančové smoothie s rakytníkem

Trendy:
  • Zdravé recepty

Rakytník obsahuje víc vitamínu C než všechny citrusové plody dohromady. Je skvělým pomocníkem na podporu imunity.

  • 10 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Rakytník zalijeme teplou vodou (cca 50 st. C). Necháme chvíli stát a pak vodu zcedíme do mixéru a rakytník tam propasírujeme, abychom se zbavili peciček. Komu pecičky nevadí, dá rakytník přímo s vodou do mixéru. Přidáme pomerančovou šťávu a nalámaný banán. Promixujeme na hladké smoothie. Kdo má rád sladší, přisladí medem.

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky Revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Dýňový chléb
další
Cibulový koláč
předchozí
Dýňový chléb
další
Cibulový koláč

2 komentářů Schovat komentáře

Děkuji, Marťo. Nám tato kombinace taky moc chutná a na rakytníku přímo ujíždíme. Bohužel letos se neurodil, ale ještě máme nějaký nasyslený v mrazáku z loňska 😛

Přidejte svůj komentář