0 0
Bedlové škvarky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Bedlové škvarky

Trendy:
  • Vegetariánské

Skvělé škvarečky k univerzálnímu použití.

  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Bedly očistíme, odkrájíme nožičky a plodnice rozkrájíme na kousky cca 1 cm. Troubu předehřejeme na 180 st. C. Plech vylijeme trochou oleje, posypeme kmínem a dáme předehřát. Na rozpálený olej vysypeme bedly a posolíme. Opékáme do zezlátnutí a občasného promíchávání obracečkou. Když už jsem kousky opečené, poprášíme je sojovou omáčkou z rozprašovače a ještě minutku necháme v troubě.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Zapečené těstoviny s houbami
další
Fazolky v koprové omáčce s pečenými brambory a ztraceným vejcem
předchozí
Zapečené těstoviny s houbami
další
Fazolky v koprové omáčce s pečenými brambory a ztraceným vejcem

Přidejte svůj komentář