0 0
Bedly zapečené s chorizo máslem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
150 g plátky chorizo
100g máslo
80 g čedar
trochu rozvinutá bedlová poupata

Bedly zapečené s chorizo máslem

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty

Chorizo je španělský sušený salám ochucený paprikou.

  • 45 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Plátky choriza nakrájíme na menší kusy a spolu se změklým máslem rozmixujeme v elektrickém sekáčku nebo ponorným mixérem. Bedlová poupata vrchovatou lžičkou másla a rozetřeme i po stranách. Hlavičky vyskládáme do zapékací misky tak, aby byly těsně vedle sebe. Na dno pekáčku kápneme lžíci vody, zakryjeme jej alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 190 st. C. Pečeme cca 25 minut. Pak alobal odstraníme, hlavičky posypeme jemně nastrouhaným sýrem a dopečeme pod grilem 10 - 15 minut dokud nezačne sýr zlátnout.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Pikantní tapenáda z červených paprik s houbovými karbanátky
další
Gulášovka z bedel a masáků
předchozí
Pikantní tapenáda z červených paprik s houbovými karbanátky
další
Gulášovka z bedel a masáků

Přidejte svůj komentář