0 0
Bezlepkové banánové lívanečky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
50 g rýžová mouka
2 banán
2 vejce
2 lžíce kokosový olej
1 lžíce citrónová šťáva
0.5 lžičky jedlá soda
špetka sůl
A ještě
na smažení lívanečků olej
javorový sirup

Bezlepkové banánové lívanečky

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Moučníky a sladká jídla
  • Recepty pro děti
  • Zdravé recepty

Javorový sirup se pyšní spoustou minerálů a vitamínů,
a navíc má úžasnou medovo-oříškovou chuť.

  • 25 min
  • Porcí: 10
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Do mísy nastrouháme nahrubo banán. Přidáme vejce, rozehřátý kokosový olej, citrónovou šťávu a mouku smíchanou se solí a sodou. Důkladně promícháme. Na teflonové pánvi rozehřejeme trošku oleje. Těsto nabíráme lžící a tvoříme na pánvi lívanečky. Smažíme po obou stranách a podáváme polité javorovým sirupem.

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky Revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Pstruh lososovitý se salátem z černé čočky
další
Panini – zapečené bagetky
předchozí
Pstruh lososovitý se salátem z černé čočky
další
Panini – zapečené bagetky

2 komentářů Schovat komentáře

Přidejte svůj komentář