• Snědeno.cz
  • Oběd
  • Brambory se zeleninou a s tyrolským špekem z horkovzdušné fritézy
0 0
Brambory se zeleninou a s tyrolským špekem z horkovzdušné fritézy

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Brambory se zeleninou a s tyrolským špekem z horkovzdušné fritézy

Trendy:

    Airfryer neboli horkovzdušná fritéza pro přípravu jídel
    s minimem tuku.

    • 27 min
    • Porcí: 2
    • Snadné

    Ingredience

    Postup přípravy

    Sdílet

    Příprava krok za krokem

    1
    Hotovo

    Vaničku horkovzdušné fritézy vyložíme pečícím papírem nebo alobalem a pokapeme olivovým olejem. Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kousky, cibuli na širší a česnek na užší plátky. Vsypeme do vaničky, posypeme grilovacím kořením a lehounce osolíme a vložíme do fritézy. Nastavíme 200 st. C na 16 minut.

    2
    Hotovo

    Po 10ti minutách vsypeme tyrolský špek a vidličkou roztáhneme po celé ploše brambor. Fritézu zavřeme a program pokračuje.

    3
    Hotovo

    Cherry rajčátka přepůlíme, cuketu podélně rozčtvrtíme a papriku nakrájíme na kousky. Po dojetí programu zeleninu nasypeme k bramborám a opět roztáhneme vidličkou po celé ploše. Lehce osolíme a maličko pokapeme olejem. Nastavíme fritézu na 190 st. C na 6 minut a zapneme start.

    4
    Hotovo

    Nakrájíme si zelenou jarní cibulku a nahřejeme mísu. Hotové jídlo opatrně vyndáme z fritézy i s papírem a sesuneme do připravené misky. Zasypeme cibulkou a promícháme. Rozdělíme na talíře.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Cuketová polévka
    další
    Bramborové hranolky z horkovzdušné fritézy
    předchozí
    Cuketová polévka
    další
    Bramborové hranolky z horkovzdušné fritézy

    Přidejte svůj komentář