0 0
Bruschetta – italské toustíky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
10 ks rajčata
6 lžic olivový olej
1 stroužek česnek
hrst čerstvá bazalka
dle chuti chilli paprička
čerstvě mletý pepř
sůl
bageta

Bruschetta – italské toustíky

Trendy:
  • Vegetariánské

Pro mě je Itálie spojená
s prostými a rychlými pokrmy
z kvalitních surovin.

  • 25 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Rajčata omyjeme, osušíme, rozkrojíme napůl a odstraníme bubáky se semínky. Zbytek rajčat nakrájíme na cca centimetrové kostičky a nasypeme do misky. Pokropíme olejeme, přidáme prolisovaný česnek, posekanou bazalku, kousíčky chilli papričky, osolíme, opepříme a promícháme.

2
Hotovo

Veku rozkrájíme na plátky a nasucho opečeme na grilu nebo grilovací pánvi. Rajčatovou směs navrstvíme na opečené toustíky.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Karotkový krém
další
Jogurtový koláč s mákem a švestkami
předchozí
Karotkový krém
další
Jogurtový koláč s mákem a švestkami

Přidejte svůj komentář