0 0
Bryndzová pomazánka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Bryndzová pomazánka

Trendy:
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty
  • 30 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

  • Pomazánka

  • Salát

Postup přípravy

Sdílet

Každý týden peču domácí chleba. Co nesníme ten den, dávám nakrájené do mrazáku a pak máme vždycky připravené pečivo na rychlou večeři.

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Do misky dáme bryndzu, zakysanku, sladkou papriku, čerstvě mletý pepř, drcený kmín a jemně osolíme. Vidličkou prošleháme. Když už je pomazánka hladká, přidáme posekanou pažitku a cibulku. Dle vlastní chuti případně doladíme solí a pepřem.

2
Hotovo

Zelí pokrájíme na tenké nudličky, lehce posolíme a rukou krátce pomačkáme, až zelí zkřehne. Mrkev nastrouháme na hrubém struhadle. Trochu ocukrujeme, pokapeme jablečným octem, citrónovou šťávou a kapičkou oleje. Promícháme.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Křehký koláč s mákem a tvarohem
předchozí
Křehký koláč s mákem a tvarohem

Přidejte svůj komentář