Ingredience
Pomazánka
- 300 g bryndza
- 100 g zakysaná smetana
- 1 lžíce sladká paprika
- 1 jarní cibulka
- pažitka
- drcený kmín
- čerstvě mletý pepř
- sůl
Salát
- 0.4 hlávky bílé hlávkové zelí
- 1 mrkev
- cukr krupice
- sůl
- jablečný ocet
- slunečnicový olej
- citrónová šťáva
Postup přípravy
Každý týden peču domácí chleba. Co nesníme ten den, dávám nakrájené do mrazáku a pak máme vždycky připravené pečivo na rychlou večeři.
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Do misky dáme bryndzu, zakysanku, sladkou papriku, čerstvě mletý pepř, drcený kmín a jemně osolíme. Vidličkou prošleháme. Když už je pomazánka hladká, přidáme posekanou pažitku a cibulku. Dle vlastní chuti případně doladíme solí a pepřem. |
2 Hotovo |