Ingredience
- 1 ks cuketa20 - 25 cm
- 4 stroužky česnek
- 1 plná lžíce arašídové máslo
- 1 ks lahůdková cibulka
- čerstvě mletý pepř
- koriandr mletý
- sůl
- olivový olej
- chléb
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Cuketu omyjeme a bez loupání nakrájíme na slabá půlkolečka. Česnek oloupeme a rozkrájíme na plátky. Na pánvi rozpálíme olej a za stálého míchání na něm restujeme česnek do doby, než mu začnou zlátnout okraje. Potom přisypeme nakrájenou cuketu, opepříme, okořeníme koriandrem a restujeme a stále mícháme, až cuketa změkne. Potom přidáme na kousky nakrájenou cibulku i se zelenou částí a arašídové máslo. Ještě chvilku opékáme a potom mažeme na topinky. |