0 0
Dip z pečených paprik

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Dip z pečených paprik

Trendy:
  • Vegetariánské

Připravila jsem k falafelu, ale výborná je i ke grilovanému masu nebo na topinky.

  • 55 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Papriky omyjeme, osušíme a ostrým nožem vkrojíme semínka. Papriky zabalíme do alobalu a 40 minut pečeme v troubě rozpálené na 200 st. C. Pak je necháme zabalené chvilku zchladnout a sloupneme slupičku. Posekáme. V misce smícháme s pokrájenou šalotkou, koriandrem a chilli papričkou. Dochutíme solí, citrónovou šťávou a uzenou paprikou. Zjemníme olivovým olejem.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Makový dort bez lepku
další
Baba ganoush z lilku
předchozí
Makový dort bez lepku
další
Baba ganoush z lilku

Přidejte svůj komentář