Ingredience
- 350 g ovesné vločky
- 100 g slunečnicová semínka
- 80 g kešu natural
- 50 g mandle
- 10 lžic např. RELAX pomerančový džusnebo pomerančový fresh, kokosová voda
- 2 lžíce med
A dále
- 70 g vlašské ořechynebo pekany
- 50 g brusinky
- 50 g rozinky
- 50 g sušené mango
- 50 g sušené banányne křupavé plátky, ale sušené vcelku
- 50 g datle
- 30 g kokosové chipsy
Postup přípravy
S využitím tajných tipů šéfkuchaře Zdeňka Křížka z workshopu Relaxu 🙂
Použít můžete jakákoliv semínka, ořechy a sušené ovoce, vše dle vlastní chuti a fantazie.
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Nejdřív si odměříme vločky. Nasypeme do mísy a zvlhčíme ovocnou šťávou, džusem nebo kokosovou vodou. Rukama promneme. Přidáme med a opět zapracujeme do vloček. Přisypeme slunečnici, posekané mandle a kešu. Plech vyložíme pečícím papírem nebo vytřeme tukem a vločkovou směs do něj vysypeme. Rozprostřeme po celé ploše a vložíme do trouby vyhřáté na 170 st. C na cca 10-15 minut. |
2 Hotovo | Mezitím si nakrájíme sušené ovoce a vlašské ořechy. Do předpečených vloček tuto směs nasypeme vše promícháme, opět rozprostřeme a dopečeme dalších cca 10 minut. Po zchladnutí uchováme v uzavíratelné nádobě. |