0 0
Dýňová pomazánka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
400 g dýně Hokaidó
cca 0,5 dl olivový olej
dle chuti citrónová šťáva
čerstvě mletý pepř
sůl
řeřicha

Dýňová pomazánka

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Řeřicha se silná detoxikační bylinka a není divu, že zdobí parapety mnoha rodin :)

  • 40 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Hokaidó omyjeme, oddělíme potřebný kus a odstraníme semínka. Dýni potřeme olivovým olejem, zabalíme do alobalu a pečeme v troubě vyhřáté na 180 st. C cca 25 minut. Poté necháme chvilku zchladnout a rozmixujeme s olivovým olejem, citrónovou šťávou, solí a pepřem. Nakonec vmícháme lístečky řeřichy.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Gratinovaná dýně s jablíčky
další
Polévka z pečených brambor
předchozí
Gratinovaná dýně s jablíčky
další
Polévka z pečených brambor

Přidejte svůj komentář