0 0
Dýňové bramboráčky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
400 g dýně Hokaidó
70 g čedar
2 vejce
1 lžíce Gustin
hrst lístků šalvěj
citrónová šťáva
čerstvě mletý pepř
sůl
olej

Dýňové bramboráčky

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské

Dýně hokaidó je úplně super zdravá a chutná zelenina, která posiluje naši imunitu a navíc se nemusí loupat.

  • 35 min
  • Porcí: 20
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Dýni omyjeme, odstraníme semínka a nastrouháme na jemném struhadle (neloupeme). Přistrouháme i sýr. Ochutíme pepřem, drobně posekanými lístky šalvěje, solí a citrónovou šťávou. Přidáme vejce a Gustin a důkladně promísíme. Na nepřilnavé pánvi rozehřejeme trošku oleje a tvoříme na ní malé placičky. Z obou stran smažíme dozlatova. Pokud máte palačinkovač, máte vyhráno, protože na něm to jde jedna báseň.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Muffiny z červené řepy
další
Frittata s rajčaty a balkánským sýrem
předchozí
Muffiny z červené řepy
další
Frittata s rajčaty a balkánským sýrem

Přidejte svůj komentář