0 0
Fenyklová polévka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
100 ml šlehačka
2 brambory
2 kostky zeleninový bio bujón
1 lžíce máslo
1 fenykl
1 malá cibule
Krutony
4 plátky chléb
sojová omáčka

Fenyklová polévka

Trendy:
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Fenykl působí blahodárně na trávicí ústrojí.

  • 37 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

  • Krutony

Postup přípravy

Sdílet

Připraveno ve spolupráci s MioMat

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Fenykl rozčtvrtíme, odstraníme tuhé stonky a "bubáka" a nakrájíme ho také na kostky. Cibuli oloupeme a překrojíme. Vše dáme do MioMatu. Přihodíme bio bujón a zalijeme vodou mezi rysky "min" a "max". Spustíme program "Mash/Soup". Za 25 minut nás přístroj zavolá zapískáním. My přidáme do polévky máslo a šlehačku a ještě přiklopíme. Spustíme program "Smoothie" a polévka se ještě po dobu 2 minut promixuje.

2
Hotovo

Mezitím si nakrájíme chleba na kostičky, nasypeme je na plech na pečící papír a upečeme v troubě dozlatova. Hotové poprášíme sojovou omáčkou přelitou v nádobce s rozprašovačem.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Krůtí nudličky se zeleninou ve smetanovo sýrové omáčce
další
Domácí ravioly s ricottou a parmskou šunkou
předchozí
Krůtí nudličky se zeleninou ve smetanovo sýrové omáčce
další
Domácí ravioly s ricottou a parmskou šunkou

Přidejte svůj komentář