Ingredience
- 2 hlízy fenykl
- 2 stroužky česnek
- 1 ks meloun Cantaloupe
- 1 ks granátové jablko
- 1 ks jarní cibulka
- 1 lžička agávový sirup
- citrónová šťáva
- petrželka
- sůl
- olej
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Z fenyklu odkrojíme tuhé stonky, kořínkovou část a odstraníme povrchovou slupku. Zbytek nakrájíme na jemné proužky. Meloun rozkrojíme, odstraníme semínka a dužinu nakrájíme na malé kostičky. Granátové jablíčko rozkrojíme a vydlabeme semínka. Vše smícháme dohromady. Přidáme pokrájenou cibulku včetně zelené části a posekanou petrželku. |
2 Hotovo | Česnek nakrájíme na plátky a orestujeme na oleji do světle zlaté barvy. Citrónovou šťávu smícháme se sirupem, solí a orestovaným česnekem včetně oleje a přelijeme přes salát. Promícháme a ozdobíme zelenými fenyklovými "vlásky". |
3 Hotovo | Připraveno exkluzivně pro časopis Zdravé recepty. |