0 0
Granola naslano

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Granola naslano

O tom, že oves je výborným zdrojem energie, vědili už naši předci. Jak jinak si vysvětlit, že jej velebili i v písních... "když
já jim dám o-ovsa, oni skáčou
ho-opsa..." :)

  • 25 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Vločky nasypeme do misky a zvlhčíme vínem a olejem. Důkladně promícháme. Přisypeme slunečnici a směs vysypeme na plech vyložený pečícím papírem. Vložíme do trouby vyhřáté na 170 st. C a 10 minut zapečeme.

2
Hotovo

Mezitím si pokrájíme sušená rajčata a olivy. Všechny zbylé ingredience dáme do misky a promísíme. Přisypeme na plech a promícháme s předpečenými vločkami. Vrátíme do trouby a ještě asi 5-8 minut dopečeme. Vychladlé uschováme v uzavíratelné nádobě. Používáme jen tak na zobání nebo do bílého jogurtu.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Bramborové chlebíčky s kozím sýrem a ančovičkami
další
Quiche se žampióny a růžičkovou kapustou
předchozí
Bramborové chlebíčky s kozím sýrem a ančovičkami
další
Quiche se žampióny a růžičkovou kapustou

Přidejte svůj komentář