0 0
Hlíva na grilu

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
1 balení hlíva ústřičná střední plodnice
mlýnek sušený česnek s bylinkami a solí
olivový olej

Hlíva na grilu

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Hlíva ústřičná podporuje imunitu a snižuje krevní tlak.

  • 30 min
  • Porcí: 1
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Plodnicím odkrájíme tuhé nožky (ty nevyhazujeme, ale schováme si je do vývaru). Do misky nalijeme trochu olivového oleje a "nastrouháme" do něj z mlýnku česnek s bylinkami a solí. Mašlovačkou plodnice z obou stran potřeme. Vyskládáme je na plech na pečící papír. Troubu nastavíme na gril na 200 st. C a pečeme z jedné strany 15 minut. Pak je otočíme a z druhé strany grilujeme dozlatova, cca 10 minut.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Pestrý salát s cizrnou
další
Crumble s rebarborovým pudinkem
předchozí
Pestrý salát s cizrnou
další
Crumble s rebarborovým pudinkem

Přidejte svůj komentář