0 0
Hrudky z bílé čokolády s pistáciemi a brusinkami

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
300 g bílá čokoláda
80 g pistácie natural
80 g brusinky
70 g kukuřičné lupínky
1 lžíce kokosový olej
1 lžička kůra z bio citrónu

Hrudky z bílé čokolády s pistáciemi a brusinkami

Trendy:
  • Moučníky a sladká jídla

Skutečně kvalitní bílá čokoláda je připravená z kakaového másla, sladidla a sušeného mléka.

  • 40 min
  • Porcí: 40
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Čokoládu s kokosovým olejem rozehřejeme ve vodní lázni. Bílé čokoládě se moc rozehřívat nechce, ale za častého míchání jí přemluvíme.

2
Hotovo

Kukuřičné lupínky nasypeme do igelitového sáčku a válečkem trošičku podrtíme. Pistácie a brusinky posekáme ostrým nožem. Kůru nastrouháme na jemném struhadle. Až budeme mít vše nachystáno, vsypeme do čokolády a promícháme.

3
Hotovo

Za pomoci dvou lžiček vytvoříme na tácek cca 40hrudek a necháme ztuhnout.

4
Hotovo

Hrudky můžeme použít také jako výtečný jedlý dárek.

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky Revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Paštika z krůtích jater
další
Pomazánka z pečených paprik
předchozí
Paštika z krůtích jater
další
Pomazánka z pečených paprik

2 komentářů Schovat komentáře

Tyto hrudky jsou neuvěřitelně skvělé! Taková harmonie chutí – úžasné! Všem doporučuji. S pozdravem Alicja

Přidejte svůj komentář