0 0
Jahodové lassi – ajurvédský osvěžující nápoj

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
500 g bílý jogurt
250 g jahody
150 ml vlažná voda
2 lžíce med
1/2 lžičky kardamom mletý
špetka sůl

Jahodové lassi – ajurvédský osvěžující nápoj

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Levné a chutné recepty
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty
Kuchyně:

Lassi je bezvadné na podporu trávení. Dělá se sladké i slané,
s kořením a dokonce
i s marihuanou.

  • 10 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Do mixéru nasypeme očištěné a omyté jahody, přidáme jogurt, vodu, med, sůl, kardamom a umixujeme hladký nápoj.

Kuba

Už jako mrňous jsem se motal mamce v kuchyni. Stál jsem na židli u kuchyňské linky a "radil", co má dát do kastrolu. Ve dvou letech jsem prý tvrdil, že budu "tuchažem" a ve čtyřech upřesnil, že budu "nejlepším kuchařem na světě". Kuchařina prostě byla můj dětský sen. Kuchařem jsem se vyučil a už 4 roky sbírám zkušenosti z českých provozoven. Nakoukl jsem i pod pokličky rakouského hotelu, ale můj pobyt tam předčasně ukončila koronakrize.

předchozí
Uzený tempeh s restovanou zeleninou a rýží
další
Vločkové bochánky
předchozí
Uzený tempeh s restovanou zeleninou a rýží
další
Vločkové bochánky

Přidejte svůj komentář