1 0
Jahodovo-banánová zmrzlina

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

300 g jahody
300 g banán
dle chuti agávový sirup
dle chuti máta

Jahodovo-banánová zmrzlina

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Levné a chutné recepty
  • Moučníky a sladká jídla
  • RAW Recepty
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Jahody není dobré mýt pod tekoucí vodou. Vymývá se tím jejich vůně. Je lepší je na chvilku ponořit do chladné vody a hned nechat okapat.

  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Jahody omyjeme, odstraníme lístečky a nakrájíme na kusy. Banány oloupeme, a také nakrájíme. Ovoce rozvrstvíme na tácek a necháme zamrazit. Pokud nebudeme zmrzku dělat hned, ovoce nasypeme do sáčků a v mrazáku uskladníme.

2
Hotovo

Před přípravou samotné zmrzliny požadované množství ovoce nasypeme na talíř a necháme 10 minut odstát. Pak rozmixujeme v mixéru spolu s mátou a dle chuti osladíme agáve sirupem.

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky Revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Pestrá bagetka s kozím sýrem
další
Veganský „uherák“
předchozí
Pestrá bagetka s kozím sýrem
další
Veganský „uherák“

Přidejte svůj komentář