Ingredience
- 6 ks brambory
- 2 ks lahůdková cibulka
- 2 lžíce pampeliškové kapary
- 1 ks vejce
- svazek ředkvičky
Na zálivku
- 50 ml olivový olej
- 2 lžíce jablečný ocet
- 1 lžička třtinový cukr
- 1 lžička dijonská hořčice
- sůl
- čerstvě mletý pepř
Postup přípravy
Na tento recept se budou hodit pampeliškové kapary. Inspirovat se můžete na odkazu.
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | Brambory uvaříme ve slupce a necháme zchladnout. Nakrájíme na kostičky. Ředkvičky omyjeme, přepůlíme a nakrájíme na slabé plátky. Cibulku, včetně zelené části, nakrájíme na kolečka. Vejce uvaříme natvrdo (od doby varu 10 minut), zchladíme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme na kousky. Vše zlehka smícháme v míse. |
2 Hotovo | |
3 Hotovo | Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky revue. |