0 0
Jarní česnečka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
60 ml šlehačka
4 brambory
3 stroužky česnek
2 kostky zeleninový bio bujón nebo osolený zeleninový vývar
1 svazek medvědí česnek
1 mistička kopřiva
A ještě
4 vejce
1 lžička sůl
1 lžička ocet

Jarní česnečka

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Medvědí česnek a kopřivy
jsou silné jarní byliny
pro detoxikaci těla.

  • 37 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Připraveno ve spolupráci s MioMat

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a vložíme do MioMatu. Přihodíme bujóny (nebo přilijeme vývar), zalijeme vodou mezi rysky "min" a "max", přiklopíme víkem, zapojíme do sítě a spustíme program "Mash/Soup".

2
Hotovo

Mezitím opláchneme a osušíme medvědí česnek a kopřivy a oloupeme stroužky česneku. Lupení pokrájíme na kousky.

3
Hotovo

A taky připravíme vejce. Nalijeme vodu do kastrolu, hladinu cca 6-7 cm, osolíme, okyselíme a přivedeme k mírnému varu. Vejce vyklepneme do malých mističek a postupně opatrně vyklopíme do perlící vody. Pomocí dvou lžic se snažíme udržet bílek kolem žloutku. Vaříme 3-4 minutky a pak opatrně vylovíme na talíř.

4
Hotovo

Když MioMat zapíská, že je uvařeno, sejmeme víko a do polévky prolisujeme česnek, nalijeme šlehačku a přisypeme lupení. Lžící promícháme, aby lístky nezůstaly na hladině. Opět přiklopíme a stiskneme tlačítko "Smoothie". Za dvě minuty je hotovo.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Biskupský chlebíček
další
Smetanová zeleninová směs s uzeným tempehem a černou rýží
předchozí
Biskupský chlebíček
další
Smetanová zeleninová směs s uzeným tempehem a černou rýží

Přidejte svůj komentář