Ingredience
- 250 g cherry rajčátkažlutá i červená
- 180 g quinoatmavá
- 4 lžíce sezamový olejz praženého sezamu
- 4 větvičky tymián
- 2 ks lahůdková cibulka
- 1 ks zeleninový bio bujón
- z 1/2 ks citrónová šťáva
- špetka sůl
Postup přípravy
Příprava krok za krokem
1 Hotovo | 4 dl vody svaříme s bujónovou kostkou. Quinou propláchneme důkladně vodou a následně jí zalijeme bujónem. Uvaříme doměkka, cca 20 minut. |
2 Hotovo | Rajčata omyjeme a rozkrojíme na půlky. Přidáme pokrájenou cibulku včetně zelené části. Zakapeme olejem a citrónovou šťávou. Osolíme a přidáme odraný tymián. Následně přidáme i uvařenou quinou. Promícháme a dochutíme dle vlastní chuti. |