0 0
Kedlubnový Coleslaw

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
2 větší kedlubna
2 mrkev
kus velikosti mrkví celer
1 jarní cibulka
sůl
Remuláda
100 g majonéza
80 g zakysaná smetana
1 lžíce třtinový cukr
dle chuti jablečný ocet
čerstvě mletý pepř

Kedlubnový Coleslaw

Chroupání kedlubny uklidňuje nervy a působí preventivně proti stresu.

  • 20 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

  • Remuláda

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Kedlubnu, mrkev i celer omyjeme, oloupeme a nastrouháme nahrubo. Posolíme a rukama důkladně promneme. Zelenina pustí šťávu, kterou ze salátu vylijeme. Zasypeme cibulkou nakrájenou na kolečka.

2
Hotovo

Z uvedených ingrediencí si připravíme remuládu, kterou doladíme dle vlastních preferencí. Měla by být příjemně výrazná. Přelijeme přes zeleninu a důkladně promícháme. Necháme aspoň půl hodinky uležet v lednici.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Grilované kuřecí satay s arašídovým dipem
další
Kedlubnová krémová polévka
předchozí
Grilované kuřecí satay s arašídovým dipem
další
Kedlubnová krémová polévka

Přidejte svůj komentář