0 0
Kedlubnový salát

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
1 ks kedlubna
1 ks mrkev
1 ks petržel
kousek celer
velikosti mrkve tvrdý sýr výrazné chuti
hrst mražený hrášek nebo z konzervičky
1 ks lahůdková cibulka
1/2 balení tofunéza nebo majolka se zakysanou smetanou
1 lžička dijonská hořčice
sůl
čerstvě mletý pepř
citrónová šťáva příp. umeocet

Kedlubnový salát

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Levné a chutné recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Díky obsaženému biotinu jsou kedlubny ideální zeleninou pro posílení nehtů a vlasů.

  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Zeleninu omyjeme, oškrábeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Stejně tak nastrouháme sýr. Cibulku pokrájíme. Hrášek povaříme 2 minuty v osolené vodě a vše smícháme dohromady. Tofunézu smícháme s hořčicí, solí, pepřem a případně citrónovou šťávou. Obě směsi promícháme a necháme vychladit.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Banánový chlebíček s čokoládou a brusinkami
další
Chia pudink s kardamomem a malinami
předchozí
Banánový chlebíček s čokoládou a brusinkami
další
Chia pudink s kardamomem a malinami

Přidejte svůj komentář