0 0
Kedlubnový salát se sýrem Halloumi

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
1 kedlubna
1 mrkev
1 jarní cibulka
Zálivka
50 g majonéza
50 g bílý jogurt
z 0.5 citrónová šťáva
moučkový cukr
sůl
Sýr
sýr Halloumi
olej

Kedlubnový salát se sýrem Halloumi

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty
  • 25 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • Zálivka

  • Sýr

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Kedlubnu a mrkev oloupeme a nastrouháme na V-krouhači nebo hrubém struhadle. Přidáme na kolečka nakrájenou jarní cibulku. Zalijeme marinádou z majonézy a jogurtu, ochucenou do příjemné výrazné chuti citrónovou šťávou, solí a cukrem.

2
Hotovo

Sýr nakrájíme na centimetrové plátky a ogrilujeme na grilu nebo opečeme na trošce oleje na pánvi dozlatova.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Bezé roláda s tvarohovým krémem a jahodami
další
Kedlubnovo jablečný salát
předchozí
Bezé roláda s tvarohovým krémem a jahodami
další
Kedlubnovo jablečný salát

Přidejte svůj komentář