0 0
Kokosovo rýžová kaše

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
150 ml kokosové mléko
5 datle Medjool nebo 6 běžných datlí
1,5 odměrky jasmínová rýže
1 odměrka strouhaný kokos
špetka sůl

Kokosovo rýžová kaše

Trendy:

    Datle Medjool jsou velké, měkké a šťavnaté. Jsou považovány za královnu datlí.

    • 30 min
    • Porcí: 3
    • Snadné

    Ingredience

    Postup přípravy

    Sdílet

    Připraveno ve spolupráci s MioMat

    Příprava krok za krokem

    1
    Hotovo

    Do MioMatu vložíme vypeckované datle Medjool (použijeme-li běžné datle, namočíme je do chladné vody aspoň na půl hodiny). Přisypeme propláchnutou rýži, kokos a špetku soli. Zalijeme kokosovým mlékem a dolijeme vodou na rysku "min". Přiklopíme, zapojíme do sítě a stiskneme tlačítko "Mash/Soup". Za 25 minut přístroj zapíská a je hotovo. Na talíři můžeme ozdobit třeba Grankem nebo strouhanou čokoládou.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Jablečný chlebíček z ovesných vloček
    další
    Pikantní papriková směs s masovými koulemi
    předchozí
    Jablečný chlebíček z ovesných vloček
    další
    Pikantní papriková směs s masovými koulemi

    Přidejte svůj komentář